În conformitate cu legislația aplicabilă în materie (O.U.G. nr. 34/2014), orice cumpărător, persoană fizică, are dreptul de a se retrage din contractual de achiziționare a produselor de pe site-ul petzoo.ro, în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoit să își justifice decizia, cu respectarea următoarei politici de retur.

 

Perioada de retragere va expiră la 14 zile după:

-           dată livrării, adică dată la care dvs. sau o parte terță (altă decât transportatorul) indicată de dvs., intrați în posesia fizică a produsului; sau

-           în cazul mai multor produse care fac parte dintr-o singură comandă și livrate separat: (i) ultima zi în care dvs., sau o parte terță (altă decât transportatorul) indicată de dumneavoastră, intrați în posesia fizică a ultimului produs, sau (îi) dacă este cazul, dată la care va anunțăm că nu mai putem livra produsele comandate; sau

-           în cazul unei comenzi referitor la livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau piese: (i) dată la care dvs. sau o parte terță (altă decât transportatorul) indicată de dumneavoastră, intrați în posesia fizică a ultimului lot sau ultimei piese, sau (îi) dată la care va anunțăm că nu putem livra loturi sau piese suplimentare.

Dreptul de retragere din contract nu se aplică în cazul PFA-urilor și nici în cazul persoanelor juridice.

 

Produse ce nu pot fi returnate:

Următoarele produse sunt exceptate de la dreptul de retragere:

•    produsele alimentare comercializate prin intermediul Site-ului, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expiră rapid sau nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă sau care au fost desigilate de consumator;

•    produse care prezintă urme de uzură sau consum, produse personalizate conform cerințelor clientului, produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, produse fără ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

 

Exercitarea dreptului de retragere:

Pentru a va exercită dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră utilizând formularul de retragere de mai jos.

Formularul standard de retragere se completează și se transmite la adresa de e-mail office@petzoo.ro. După analizarea opțiunii de retragere, va vom transmite pe e-mail soluționarea cererii de retragere. Orice cerere de retragere primită va fi analizată și soluționată conform prevederilor legale aplicabile în funcție de tipologia produselor ce fac obiectul acesteia. 

Dacă cererea de retragere este confirmată de către noi, vom rambursa suma aferentă produselor ce face obiectul cererii de retragere pe care am primit-o de la dvs., cu excepția costurilor de livrare, nu mai târziu de 30 zile calendaristice de la dată la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Plata contravalorii produselor se va face prin banca în contul bancar specificat de către Cumpărător.

Ne rezervăm dreptul de a amână rambursarea contravalorii produselor până la dată la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovadă că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă dată cea mai apropiată.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (nederiorat și cu documentele care l-au însoțit - factură, certificate de garanție etc.).

 

Important: Costurile aferente returnării produsului/produselor ce fac obiectul cererii de retragere vor fi suportate integral de către dvs. Prin urmare, nu se va returna contravaloarea transportului plătit pentru a recepționa produsele și nici contravaloarea transportului pentru trimiterea lor înapoi către noi. 

În cazul în care doriți informații suplimentare sau aveți neclarități privind politică de retur, va rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon afișat pe site.

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai bune oferte!