Produsele comandate sunt livrate pe tot teritoriul României de către partenerii noștri, compania de curierat Fan Courier, direct la dumneavoastră acasă sau la adresa menţionată în cadrul comenzii efectuate.

Livrarea coletelor se realizează în 3-5 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii dumneavoastră, în orice localitate de pe teritoriul României. În situații excepționale, acest interval poate diferi, acest lucru urmând a fi comunicat clienților pe pagină magazinului online. 
În cazul în care clientul (destinatarul) nu este acasă la vizită curierului, acesta va fi avizat şi contactat telefonic pentru stabilirea unei vizite ulterioare, la o dată şi oră la care coletul poate fi primit. Dacă în decursul a 2 săptămâni la adresa destinatarului nu a putut fi primit coletul după 2 vizite ale curierului, acesta va fi returnat expeditorului.
Costul de bază pentru fiecare livrare este de 18,90 lei. Pentru un număr redus de produse existente pe website-ul nostru, marcate în mod special cu un cost suplimentar de livrare în momentul adăugării lor în coşul de cumpărături, la costul fix de livrare se va adăuga acest cost suplimentar de transport. Pentru comenzi cu valoare peste 199 lei livrarea este gratuită, cu excepţia produselor marcate cu cost suplimentar de livrare, indiferent de valoarea comenzii.

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai bune oferte!