Pet Zoo este un magazin online pentru animale de companie cu livrare la domiciliu. În petshop-ul nostru online aveti posibilitatea de a comanda simplu și rapid produse dintr-o gama largă de produse, precum hrană, accesorii și produse de igienă, în funcție de nevoile animalului dumneavoastră de companie.
PetZoo.ro oferă o selecție vastă de produse, începând cu cele din gama economică, până la produse din gama ultra-premium, la cele mai bune prețuri. Site-ul nostru oferă spre vânzare hrană și accesorii pentru câini, pisici, pești, reptile și rozătoare.


Echipa Pet Zoo este formată din adevarați iubitori de animale ce lucrează împreună pentru a vă aduce la doar câteva click-uri distanță produse de cea mai mare calitate de la branduri precum Royal Canin, Hill's, Petkult, Bosch, Padovan, Schesir, Mitzy, Sanabelle, Vitakraft, etc.

 

Misiunea petshop-ului PetZoo este aceea de a oferi o experiență cât mai plăcută de shopping online, prin următoarele aspecte:

- O gamă variată de produse pentru cât mai multe specii de animale de companie;

- Livrare rapidă oriunde în țară, pentru ca dumneavoastră să puteți petrece cât mai mult timp cu animalutul de companie;

- Modalități de plată variate și intuitive;

- Susținerea clienților cu sfaturi și îndrumări pentru a îmbunătăți viața prietenului necuvântător;

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai bune oferte!